وردپرسافزونه وردپرس

بهترین افزونه های وردپرس در دنیا | 30 افزونه برتر 2022

معرفی و پیشنهاد برای خرید بهترین افزونه وردپرس

افزونه‌های بسیار زیادی برای وردپرس وجود دارند که ما می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم و قابلیت‌های مختلفی را به سایت اضافه کنیم. اما موضوع بسیار مهم این است که تمامی افزونه‌ها عملکرد خوبی ندارند و ممکن است به سایت و کسب‌وکار اینترنتی شما آسیب جدی وارد کنند. به همین دلیل شما باید با بهترین افزونه های وردپرس آشنا باشید تا بتوانید برای اضافه کردن هر قابلیتی به وب‌سایت خود، از افزونه‌ای مناسب و معتبر، استفاده نمایید.

در مجله گوگ، ما قصد داریم در زمینه‌های زیر، بهترین افزونه های وردپرسی دنیا را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم. اینگونه می‌توانید برای اضافه کردن هر نوع قابلیتی، بهترین افزونه موجود را انتخاب کرده و بر روی سایت خود، نصب و فعال کنید.

  • بهترین افزونه های سئو وردپرس
  • بهترین افزونه های امنیت سایت
  • بهترین افزونه های افزایش سرعت
  • بهترین افزونه های عضویت وردپرس
  • بهترین افزونه های صفحه ساز وردپرس
  • بهترین افزونه های فرم ساز برای وردپرس
  • بهترین افزونه های فروشگاه ساز ووکامرس
  • بهترین افزونه های پشتیبانی

 افزونه های افزایش امنیت وردپرس

تاکنون افزونه های بسیار زیادی برای افزایش امنیت سایت های وردپرسی منتشر شده است، اما بهترین گزینه برای محافظت از سایت در برابر خطرهای احتمالی کدام است؟ با توجه به بررسی‌های انجام شده، از جمله بهترین افزونه های امنیت وردپرس را می‌توان وردفنس و آیتمز سکیوریتی در نظر گرفت. به صورت کلی اگر بتوانید هر دو افزونه را بر روی سایت خود نصب کنید، سایت شما به صورت قابل توجهی در برابر خطرات احتمالی، ایمن می‌شود.

در واقع افزونه وردفنس و افزونه آیتمز سکیوریتی، مکمل یکدیگر هستند و با نصب هر دو افزونه می‌توانید سطح امنیتی وب‌سایت خود را تا چند برابر افزایش دهید. البته شاید تهیه هر دو افزونه هزینه زیادی برای وب‌سایت‌های وردپرسی به همراه داشته باشد، بنابراین اگر قصد دارید فقط یک افزونه امنیت را تهیه کنید، پیشنهاد اول ما استفاده از وردفنس است.

سایر افزونه‌های امنیتی

افزونه های دیگری هم مثل “افزونه امنیت فراگیر وردپرس” برای افزایش امنیت سایت وردپرسی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، ولی در حال حاضر با توجه به بررسی‌های انجام شده و بازخوردهایی صورت گرفته، بهترین گزینه استفاده از همان وردفنس و سپس آیتمز سکیوریتی می‌باشد.

افزونه های افزایش سرعت سایت

یکی از مواردی که برای بسیاری از مدیران سایت و حتی سئوکارها اهمیت زیادی دارد، سرعت سایت است. چرا که سرعت سایت به تنهایی می‌تواند اثیر ویژه‌ای بر افزایش فروش، جلب اعتماد مشتریان و حتی سئو سایت داشته باشد. اگر منابع خارجی را در زمینه سئو، فروش و بازاریابی را دنبال کرده باشید، باید به خوبی بدانید که سرعت سایت، چه موضوع بسیار مهمی است و چقدر می‌تواند بر روی فروش و همچنین جلب اعتماد مشتریان تاثیرگذار باشد.

افزونه های کش وردپرس (خیلی مهم)

در حال حاضر افزونه راکت یا موشک وردپرس، بهترین گزینه برای افزایش سرعت سایت است. چرا که افزونه راکت با تمامی وب سرورها سازگاری کامل دارد و شما با توجه به وب سروری که دارید می‌توانید به بهترین شکل ممکن، پیکربندی‌های لازم را انجام دهید. البته علاوه‌بر افزونه موشک وردپرس، گزینه‌های دیگری هم وجود دارند که در قسمت زیر آن‌ها را به شما عزیزان معرفی کرده‌ایم.

افزونه های بهینه سازی سایت (پیشنهادی)

تاکنون بهترین افزونه های کش وردپرس را خدمت شما عزیزان معرفی کردیم، اکنون قصد داریم به سراغ بهترین افزونه های بهینه سازی سایت برویم. در واقع شما با کمک افزونه‌های کش و بهینه‌سازی، می‌تواند به صورت شگفت‌انگیزی سرعت سایت خود را افزایش دهید.

حالا اولین افزونه‌ای که برای بهینه‌سازی سایت می‌خواهیم معرفی کنیم، اسماش (Smush) نام دارد. این افزونه قادر است که تمامی فایل‌های تصویری در سایت شما را بهینه کند؛ یعنی بدون اینکه کیفیت تصاویر کاهش یابد، حجم آن‌ها به صورت باورنکردنی کاهش می‌یابد. متاسفانه یکی از دلایلی که باعث کندی سرعت یک سایت می‌شود، استفاده از تصاویر بهینه نشده با حجم بالا است؛ حالا با کمک این افزونه می‌توانید فایل‌های تصاویر را بهینه‌سازی کنید.

افزونه اسماش از فایل‌های تصویری محبوب مثل JPG، JPEG، PNG پشتیبانی می‌کند و حتی قادر است آن‌ها را به فرمت webP تبدیل کند. در حال حاضر بهینه‌ترین فرمتی که می‌توانید برای عکس‌های سایت خود در نظر بگیرید، همین webP است. 🙂

دومین افزونه‌ای که قصد داریم برای بهینه‌سازی سایت خدمت شما معرفی کنیم، مدیریت هوشمند افزونه‌ها (Deactivate Plugins Per Page) نام دارد. این افزونه برای سایت‌هایی مناسب است که افزونه‌های زیادی نصب دارند و نمی‌توانند آن‌ها را حذف کنند. در واقع افزونه Deactivate Plugins Per Page سعی می‌کند افزونه‌ها را به نحوی مدیریت کند که سرعت و عملکرد سایت شما تا حد امکان دچار اختلال نشود.

افزونه های فرم ساز وردپرس

یکی دیگر از مواردی که بسیاری از سایت‌ها به آن احتیاج دارند، استفاده از افزونه های فرم ساز وردپرس است. تمامی سایت‌ها از جمله فروشگاهی، شرکتی، خبری و مجله‌ای، آموزشی و حتی سایت‌های شخصی، به فرم‌ها نیاز دارند. برای مثال برای طراحی و ساخت فرم‌های زیر در سایت، شما نیازمند افزونه های فرم ساز وردپرس هستید.

  • فرم ارتباط با ما
  • فرم استخدام و همکاری با ما
  • فرم انتقادات و پیشنهادات
  • فرم دریافت نمایندگی
  • فرم پرداخت آنلاین
  • فرم ثبت نام
  • فرم نظرسنجی
  • فرم رزرو هتل و اقامتگاه
  • فرم خبرنامه

بهترین افزونه فرم ساز وردپرس در دنیا، گرویتی فرم است که می‌توانید تمامی کارهای بالا را با کمک آن انجام دهید و شما را از نصب هر افزونه دیگری بر روی سایت، بی‌نیاز می‌کند. فرم ساز گرویتی فرم به قدری محبوب است که چندین افزودنی دیگر هم دارد که شما می‌توانید در موارد مختلف از آن‌ها استفاده کنید.

یکی دیگر از فرم سازهای پرطرفداری وردپرس، wpForms نام دارد، این افزونه در دو نسخه رایگان و غیررایگان ارائه شده است. نسبت به گرویتی فرم قدرت زیادی ندارد ولی با این حال برای سایت‌هایی که قصد ندارند هزینه زیادی بابت افزونه فرم ساز بپردازند، گزینه بسیار خوبی است. البته افزونه Contact Form 7 نیز در مخزن وردپرس وجود دارد که برای فرم‌های فوق‌العاده ساده می‌توانید از آن استفاده کنید. ولی در کل پیشنهاد اول ما برای راه‌اندازی یک فرم حرفه‌ای، استفاده از افزونه قدرتمند گرویتی فرم است.

بهترین افزونه سئو وردپرس

یوست سئو (Yoast SEO) و رنک مث (Rank Math) نام دو افزونه فوق‌العاده قدرتمند و محبوب سئو وردپرس است؛ هر کدام از افزونه‌ها نیز طرفداران متعصبی دارند، ولی ما قصد داریم واقعیت‌ها را به شما عزیزان بگوییم که بتوانید بهترین افزونه سئو وردپرس را تهیه کنید و برای ساخت یک کسب‌وکار حرفه‌ای از آن استفاده کنید.

یوست سئو (Yoast SEO) سال‌ها بود که در زمینه افزونه های سئو وردپرس، بی‌رقیب و بی‌همتا به جلو حرکت می‌کرد؛ تا زمانی که افزونه رنک مث (Rank Math) معرفی شد و در اختیار کاربران وردپرس قرار گرفت. رنک مث واقعا پرقدرت ظاهر شد و توجه بسیاری از متخصصان سئو وردپرس را در دنیا جلب کرد، عملکرد بی‌نظیر این افزونه در نسخه رایگان و پرو باعث شد که خیلی سریع محبوبیت زیادی کسب کند و تبدیل به رقیبِ قدرتمند افزونه یوست سئو شود.

هر دو افزونه نسخه‌های رایگان و غیررایگانی را ارائه کرده‌اند که تمام کاربران بتوانند به خوبی از این افزونه‌ها استفاده کنند، ولی نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که افزونه رنک مث هم در نسخه رایگان و هم در نسخه غیررایگان عملکرد بسیار بهتری از خود نشان داده است و به هیچ عنوان قابل مقایسه با افزونه یوست سئو نیست. حتی نسخه رایگان افزونه رنک مث از نسخه غیررایگان افزونه یوست سئو عملکرد بهتری دارد و امکانات و قابلیت‌های بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد.

بنابراین در زمینه سئو وردپرس، پیشنهاد اول به شما عزیزان استفاده از افزونه رنک مث است، البته یوست سئو هم گزینه بسیار خوبی است، ولی اگر بخواهید مقایسه‌ای بین این دو داشته باشید، بدون شک رنک مث پیروز این میدان است. 🙂

راستی! یادتون نره که امکان نصب دو افزونه سئو مثل رنک مث و یوست سئو صحیح و اصولی نیست و این موضوع میتونه باعث ایجاد تداخل داخل سایت شما بشه.

سایر افزونه های کاربردی سئو وردپرس

افزونه‌های دیگر هم برای بهبود سئو سایت در وردپرس وجود دارد که نصب آن‌ها خالی از لطف نیست. برای مثال افزونه اسکیما پرو (Schema Pro) قدرت زیادی در زمینه اسکیماها دارد و شما می‌توانید از هر اسکیما به صورت دلخواه در سایت خود استفاده کنید و اینگونه نرخ کلیک سایت را افزایش دهید. جالب است بدانید که با کمک افزونه اسکیما پرو می‌توانید برخی از خطاهای موجود در سرچ کنسول گوگل را رفع کنید.

افزونه بهینه ساز لینک های داخلی، نام یک افزونه کاربردی دیگر برای بهبود سئو سایت است که کمک می‌تواند لینک های داخلی سایت خود را مدیریت کنید و پیشرفت چشمگیری در زمینه سئو داشته باشید. اگر شما در زمینه سئو فعالیت کرده باشید، به احتمال زیاد می‌دانید که لینک سازی داخلی چه تاثیر مهمی بر سئو داخلی سایت دارد.

افزونه های عضویت وردپرس (ورود و ثبت نام)

برای اینکه بتوانید یک بخش ورود و ثبت‌نام حرفه‌ای داشته باشید، باید از افزونه‌های عضویت وردپرس استفاده کنید. تاکنون هم افزونه‌های زیادی برای سیستم عضویت در وردپرس منتشر شده‌اند، اما بهترین موردی که شما می‌توانید از آن استفاده کنید، افزونه آلتیمیت ممبر است. بدون هیچ شکی، آلتیمیت ممبر قدرتمندترین افزونه ورود و ثبت‌نام در وردپرس است که حتی با کمک آن می‌توانید بخش ناحیه کاربری را از 0 تا 100 طراحی کنید.

تنها مشکلی که در افزونه آلتیمیت ممبر وجود دارد، عدم قابلیت احراز هویت پیامکی است. یعنی اگر شما می‌خواهید یک سیستم ورود و ثبت نام با تلفن همراه را داشته باشید، باید افزونه ارسال پیامک آلتیمیت ممبر را جداگانه تهیه نمایید که آن هم به صورت اختصاصی توسط سامانه پیامکی پیامیتو طراحی و ساخته شده است. (پنل پیامکی را نیز حتما باید از سایت پیامیتو تهیه کنید.)

البته افزونه‌های دیگری هم برای عضویت در وردپرس وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده نمایید، مانند افزونه پروفایل بیلدر که واقعا بعد از آلتیمیت ممبر می‌توان به عنوان بهترین افزونه عضویت در وردپرس آن را معرفی کرد. البته پروفایل بیلدر هم قابلیت ورود و ثبت نام با موبایل را ندارد و همچنین هیچ افزونه جانبی برای آن ساخته نشده است که شما بتوانید فرایند عضویت با تلفن همراه را انجام دهید.

افزونه دیجیتس هم بهترین گزینه برای وب‌سایت‌هایی است که می‌خواهند فرایند ورود و عضویت را با تلفن همراه انجام دهند؛ البته دیجیتس، به قدرتمندی افزونه آلتیمیت ممبر نیست، ولی با این حال گزینه خوبی است که سایت‌ها بتوانند یک سیستم عضویت پیامکی داشته باشند.

افزونه های صفحه ساز وردپرس

بدون کمک افزونه های صفحه ساز، طراحی سایت با وردپرس کار دشواری است، به همین دلیل تمام سایت‌های وردپرسی به یک صفحه‌ساز قدرتمند نیاز دارند که شما با کمک آن بتوانید هر صفحه‌ای را طراحی کنید. در واقع افزونه های صفحه ساز وردپرس به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم بدون دانش برنامه‌نویسی، بهترین و جذاب‌ترین صفحات سایت را خلق کنیم. 🙂

صفحه‌سازهای اختصاصی

ویژوال کامپوسر و المنتور، بهترین افزونه‌های صفحه ساز وردپرس هستند که اکثر قالب‌های وردپرس نیز با آن‌ها سازگاری کامل دارند. البته برخی قالب‌های وردپرس نیز دارای صفحه‌سازهای اختصاصی هستند؛ یعنی سازنده قالب، یک افزونه صفحه ساز برای طراحی صفحات سایت ساخته است. در حال حاضر ما کاری به صفحه سازهای اختصاصی نداریم، چرا که هر قالب ممکن است صفحه ساز اختصاصی خود را داشته باشد و نمی‌توانیم مقایسه‌ای در میان آن‌ها داشته باشیم. ما قصد داریم در رابطه با صفحه‌سازهای مطرح وردپرس صحبت کنیم که با قالب‌های مختلف نیز سازگاری کامل دارند.

مقایسه ویژوال کامپوسر و المنتور (بهترین صفحه‌سازهای وردپرس)

المنتور و ویژوال کامپوسر، دو صفحه‌ساز محبوب وردپرس هستند، زمانی که شما یک قالب را خریداری می‌کنید، ممکن است با یکی از این صفحه‌سازها سازگاری داشته باشند. البته ناگفته نماند که برخی قالب‌ها هم با هر دو صفحه‌ساز سازگاری کامل دارند و شما می‌توانید به صورت دلخواه از المنتور یا ویژوال کامپوسر استفاده کنید. حالا سوال اصلی این است که کدام افزونه صفحه‌ساز بهتر است؟

بدون شک هر صفحه‌ساز ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و امکانات خود را دارد و بسیاری از طراحان سایت ممکن است به صورت کاملا سلیقه‌ای یک مورد را انتخاب کنند؛ اما اینجا قصد داریم با در نظر گرفتن موارد مختلف، بهترین گزینه را خدمت شما عزیزات معرفی کنیم.

افزونه صفحه‌ساز المنتور، نسبت به افزونه صفحه‌ساز ویژوال کامپوسر بسیار سبک‌تر است و اگر شما برنامه‌نویس هستید، توسعه آن برای شما ساده‌تر است. المنتور با توجه به اینکه بسیار بهینه و خوب برنامه‌نویسی شده، توسعه آن راحت‌تر است و به همین دلیل نیز تعداد ادان‌های منتشر شده برای افزونه المنتور بسیار بیشتر از ادان‌های منتشر شده برای ویژوال کامپوسر است. بنابراین پیشنهاد اول ما این است که از صفحه‌ساز المنتور برای طراحی صفحات وب‌سایت خود استفاده کنید.

لازم به ذکر است که آنقدر المنتور و ادان‌های منتشر شده برای آن قدرتمند هستند که در حال حاضر برخی سایت‌ها از قالب پیشفرض هلو المنتور استفاده می‌کنند و تمام طراحی‌های 0 تا 100 سایت با کمک المنتور و ادان‌های آن صورت می‌گیرد. (قدرت المنتور را هرگز دست کم نگیرید. 🙂)

البته ویژوال کامپوسر هم گزینه بسیار خوبی است و برخی قالب‌های قدرتمند وردپرس مثل زفایر و ایمپرزا فقط با ویژوال کامپوسر سازگار هستند، ولی در مجموع اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم، پیشنهاد اول ما همان افزونه المنتور است.

بهترین افزونه های پشتیبانی در سایت

یکی از عواملی که تاثیر زیادی بر فروش سایت دارد، سیستم پشتیبانی است. اگر شما یک سیستم پشتیبانی خفن راه‌اندازی کنید، کاربران با خیال آسوده‌تری خرید می‌کنند، چرا که می‌دانند سایت شما پشتیبانی خوبی ارائه می‌دهد. حالا برای اینکه یک سیستم پشتیبانی عالی داشته باشید، پیشنهاد ما این است که از افزونه تیکت و افزونه چت آنلاین استفاده کنید.

در حال حاضر هم بهترین افزونه تیکت و پشتیبانی وردپرس، آسوم ساپورت است که واقعا عملکرد بی‌نظیری دارد. در میان افزونه‌های چت آنلاین هم سیستم گفتینو، افزونه رایجت و افزونه ساپورت بورد گزینه‌های خوبی هستند که به صورت دلخواه می‌توانید هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنید. در کل پیشنهاد اول ما سیستم گفتینو است، ولی باید به صورت مداوم بابت گفتینو هزینه پرداخت کنید و این موضوع ممکن است یکم برای سایت‌ها سخت باشد. اگر به فکر خرید یک افزونه هستید که نیاز به پرداخت هزینه‌های دوره‌ای نباشد، پیشنهاد ما افزونه ساپورت بورد است.

بهترین افزونه های ووکامرس

اگر با وردپرس آشنا باشید، به احتمال زیاد باید با افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس هم آشنا باشید؛ حالا ما قصد داریم بهترین افزودنی های ووکامرس را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم که بتوانید یک فروشگاه فوق‌العاده خفن و متفاوت از سایرین داشته باشید.

ویرایش فیلدهای پرداخت

اولین و مهم‌ترین افزودنی ووکامرس که ما پیشنهاد می‌کنیم حتما از آن استفاده کنید، افزونه ویرایش فیلدهای پرداخت است. اگر دقت کرده باشید، ووکامرس اطلاعات بسیار زیادی را از کاربران می‌گیرد که همین موضوع می‌تواند از خرید کاربران جلوگیری کند. چرا که کاربرانِ اینترنت تمایل دارند خیلی سریع خرید خود را انجام دهند و همچنین برخی‌ها تمایلی به وارد کردن اطلاعات اضافه ندارند. حالا شما با کمک افزونه ویرایش فیلدهای پرداخت ووکامرس می‌توانید فیلدهای اضافه را حذف کنید و فیلدهای مورد نیاز را اضافه کنید.

طراحی حساب کاربری ووکامرس

دومین افزودنی ووکامرس که قصد داریم خدمت شما معرفی کنیم، طراحی صفحه حساب کاربری ووکامرس است. این افزونه در واقع کمک می‌کند تا بتوانید بخش ناحیه کاربری ووکامرس را تغییر دهید و مجددا طراحی کنید. با توجه به اینکه ناحیه کاربری ووکامرس زیبا و جذاب نیست، پیشنهاد می‌شود این افزونه را حتما استفاده کنید. (البته اگر از افزونه‌های عضویت مثل آلتیمیت ممبر استفاده می‌کنید، دیگر نیازی به استفاده از این افزونه نیست.)

ویرایش گروهی محصولات ووکامرس

برخی سایت‌ها ممکن است محصولات زیادی داشته باشند و تغییر جزئیات محصولات به صورت تک تک کار سختی باشد؛ افزونه ویرایش گروهی محصولات به شما کمک می‌کند که در سریع‌ترین زمان ممکن، به راحتی بتوانید محصولات سایت را به صورت گروهی تغییر دهید. حتی سایت‌هایی که محصولاتشان ثبات قیمتی ندارند و مرتب قیمت آن‌ها آپدیت می‌شود، با کمک این افزونه می‌توانند خیلی ساده و آسان قیمت‌ها را به صورت گروهی تغییر دهند.

سفارشی‌سازی ایمیل ووکامرس

اگر ایمیل‌های پیشفرض ووکامرس را مشاهده کرده باشید، متوجه خواهید شد که به هیچ عنوان جذابیت و زیبایی خاصی ندارند. حالا برای اینکه بتوانید ظاهر آن‌ها را سفارشی‌سازی کنید، باید از افزونه سفارشی‌سازی ایمیل ووکامرس استفاده نمایید. با کمک این افزونه می‌توانید ایمیل‌های فوق‌العاه خفن را خلق کنید و برای مشتریان سایت خود ارسال کنید.

سایر افزودنی‌های کاربردی ووکامرس

  • افزونه دکان پرو: برای راه‌اندازی سیستم چند فروشندگی (فروشندگان مختلف را به سایت خود دعوت کنید)
  • افزونه همکاری در فروش: مناسب برای ساخت یک سیستم بازاریابی در فروش (موثر در افزایش فروش سایت)
  • افزونه عمده فروشی: بهترین گزینه برای سایت‌هایی که قصد دارند محصولات را به صورت عمده به فروش برسانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا