متفرقه

معرفی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین توسط نویسنده‌ی آمریکایی به نام فلورانس اسکاول شین نوشته شده است که سالیان  سال در نیویورک، مابعدالطبیعه تدریس می‌کرد. این کتاب یکی از بهترین کتاب‌های توسعه فردی می‌باشد که خواندن این کتاب به تمام افراد توصیه می‌شود. کتاب چهار اثر از فلورانس در بردارنده چهار اثر ارزشمند این نویسنده می‌باشد.

اثرهای اشاره شده در کتاب چهار اثر از فلورانس شامل: بازی زندگی و راه این بازی، کلام توعصای معجزه‌گر تو است، درِمخفی توفیق و نفوذ کلام می‌باشد. این کتاب طرفداران زیادی دارد و هر روز با کسانی مواجه می‌شویم که با خواندن این کتاب بسیاری از حقایق را دریافته‌اند.

درباره نویسنده

فلورانس اسکاول شین، نویسنده‌ی آمریکایی این کتاب، که دیگر در قید حیات نیستند، از یک خانواده‌ی قدیمی فیلادلفیایی بود. سالیان بسیار در مقام هنرمند {نقاش} و متافیزیسین و خطیب، نامی بلند آوازه داشت. همچنین با خدمت بزرگ شفا بخشیدن، هزاران تن از مردمان را در گشودن گره‌ها و حل مسائل زندگیشان یاری نمود. سالیان سال در نیویورک، مابعدالطبیعه تدریس می‌کرد. علاوه‌بر آن، افراد بی‌شماری در کلاس‌هایش شرکت می‌کردند و از این طریق پیام معنویت را به گروهی وسیع می‌رساند. کتاب‌های او نه تنها در آمریکا، بلکه در تمام دنیا نیز بسیار پرفروش بودند.

چرا خواندن این کتاب توصیه می‌شود؟

این کتاب مثبت اندیشی و همسویی با سرنوشت را به مخاطبین آموزش می‌دهد. کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین، ایمان آدمی را تقویت می‌کند و باعث می‌شود تمام احساسات منفی را به خدا بسپاریم و آرام زندگی کنیم. مخاطبین با مطالعه‌ی این کتاب، می‌توانند با استفاده از قانون معنویت، قدرت مثبت اندیشی خود را افزایش دهند و در بازی زندگی برنده شوند.

در این کتاب ما متوجه می‌شویم که کلام می‌توانند زندگی ما را دگرگون کنند. به عنوان مثال اگر ما به جای کلمات منفی از کلمات مثبت استفاده کنیم و به آنها ایمان داشته باشیم، می‌توانیم در کارهایمان موفق شویم و به آرزوهایمان دست یابیم. اگر ما به قانون معنویت آگاهی داشته باشیم در دنیا هیچ آرزو و خواسته‌ای دست نیافتنی نیست.

خلاصه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

این کتاب شامل چهار بخش می‌باشد که هر بخش از این کتاب به مطالب مختلف می‌پردازد.

بخش اول: بازی زندگی و راه این بازی

در بخش اول متوجه می‌شویم که زندگی پیکار نیست، بلکه یک بازی است و ما بدون آگاهی از قانون معنویت نمی‌توانیم در این بازی پیروز شویم. زندگی بازی بزرگ داد و ستد است و آدمی هرچه را بکارد همان را درو خواهد کرد. یعنی هرآنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند، به خود او باز خواهد گشت؛ همچنین هرچه بدهد باز خواهد گرفت.

انسان اگر نفرت بورزد، نفرت به او باز خواهد آمد؛ اگر عشق ببخشد، عشق خواهد ستاند؛ اگر انتقاد کند، از او انتقاد خواهد شد؛ اگر دروغ بگوید، به او دروغ خواهند گفت و اگر تقلب کند، به او حقه خواهند زد. در واقع قوه‌ی تخیل در بازی زندگی نقشی عمده دارد. یعنی هر آنچه آدمی در خیال خود تصویر کند دیر یا زود در زندگیش نمایان میشود.

در ادامه بخش اول، نویسنده می‌گوید ذهن سه بخش دارد: نیمه هشیار، هشیار و هشیاری برتر.

  • ذهن نیمه هشیار، قدرت مطلق است و بدون مسیر و جهت. یعنی هر فرمانی به آن بدهند همان را انجام می‌دهد و توان فهم و استنباط ندارد. یعنی هرچه آدمی عمیقا احساس یا به به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیارش اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه‌ی زندگی ظاهر می‌شود.
  • ذهن هشیار را ذهن نفسانی یا فانی خوانده‌اند. ذهن هشیار، ذهن بشری است و زندگی را به همان شکلی که به نظر می‌رسد می‌بیند. ذهن هشیار، مرگ و بلا و بیماری و فقر و تنگنا را مشاهده می‌کند و بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد.
  • ذهن هشیاری برتر یعنی آن ذهن الهی که درون هر انسان است؛ دقیقا جایی که قلمرو آرمان‌های عالی و عرصه‌ی طرح الهی. زیرا هر انسانی صاحب طرحی الهی است.

بخش دوم: کلام تو عصای معجزه گر تو است

در این بخش متوجه می‌شویم که زندگی و مرگ در قدرت زبان است. یعنی آدمی می‌تواند با تاثیر کلمات، وضعیتی ناخوشایند را از میان بردارد. یعنی به جای اندوه، شادمانی و به جای بیماری، تندرستی و به جای تنگدستی، فراوانی بنشاند و کلمات می‌توانند زندگی را دگرگون کنند. فلورانس معتقد است که کلمات می‌توانند بر ذهن نیمه هشیار انسان‌ها تاثیر بگذارند و به طور آشکار در زندگی آنها پدیدار شوند.

بخش سوم: در مخفی توفیق

فلورانس می‌گوید برای هر انسانی توفیقی هست. اما این توفیق پنهان است. شور و شوق نسبت به هرکاری که انجام می‌دهید در مخفی توفیق را به رویتان می‌گشاید.

اگر شکست خورده باشید و به موفقیت دیگری نفرت بورزید، راه موفقیت خود را مسدود می‌کنید. نویسنده برای خنثی کردن رشک و نفرت، تکرار این عبارت را توصیه می‌کند: اکنون خدا نه تنها آنچه را که برای دیگران کرده، بلکه بیش‌از آن را نیز برایم می‌کند.

بخش چهارم: نفوذ کلام

<پیروزی> و <توفیق> کلمات اعجاب انگیزی می‌باشند. کلمات، تاثیر بسیاری در به وقوع پیوستن خواسته‌ها دارند و ما با به کار بردن کلمات درست می‌توانیم پاسخ مورد نیاز را دریافت کنیم. مثلا بسیاری از مردم از کلمات منفی بسیاری استفاده می‌کنند که بعدها همین کلمات در زندگی آنها آشکار می‌شود. همچنین واژه‌ها و اندیشه‌ها باید با فهم و شعور به کار گرفته شوند. 

 نویسنده در این بخش می‌گوید: من برای رسیدن به خواسته‌ها، حربه‌هایی دارم که تو نمیشناسی. راه‌های من حکیمانه‌اند و چاره‌هایم مطمئن. او می‌گوید سپردن کار به دست خدا یعنی پیروی از شهود. زیرا شهود، راه جادویی است که شما را به خواسته‌ی خود می‌رساند. شهود نیرویی است معنوی و برتر از عقل.

کلام آخر

در آخر می‌توان گفت خواندن این کتاب به تمام افراد توصیه می‌شود، زیرا جنس حرف و قلم خانم اسکاول شین، از جنس سخنان انگیزشی دنیای حال است؛ یعنی خواننده به راحتی می‌تواند مطالب آن را بفهمد و درک کند و جذب این کتاب شود. همچنین خانم اسکاول شین با استفاده از داستان‌های زندگی دیگر انسان‌ها و تجربیات خود و دیگران سعی دارد نوع نگاه خوانندگان را به زندگی عوض کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا