وردپرس

۱۰ ویژگی سایت خوب شامل چه چیزهایی است؟

سایت خوب با امکانات خاص و ایده‌آل چگونه طراحی می‌شود؟

داشتن وب سایت یکی از الزامات کسب‌وکارها است. ولی هر سایتی ایده‌آل نیست و باید دارای یک‌سری شرایط خاص باشد. اما یک سایت نمونه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ امروز از این مطلب از مجله گوگ قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم؛ با ما در مجله گوگ تا انتهای این مطلب همراه باشید.

سایت خوب دارای چه ویژگی‌هایی است؟

سایت خوب
سایت خوب

اگر قصد دارید در بستر فضای مجازی پیشرفت کنید باید پشتکار داشته باشید و کارهای اساسی برای بهتر شدن سایت خود انجام دهید. به ۱۰ ویژگی سایت خوب اشاره می‌کنیم و شما به کمک این مشخصات می‌توانید پیشرفت قابل توجهی داشته باشید.

۱. رابط کاربری زیبا و ساده

افراد اولین چیزی که با آن مواجه می‌شوند ظاهر سایت شما است. استفاده از هارمونی رنگ‌های مناسب می‌تواند توجه افراد را به خود جلب کند. علاوه بر این سایت شما باید بسیار ساده باشد و هر کاربری به‌راحتی بتواند از آن استفاده کند.

استفاده از فونت‌های خوانا نیز اهمیت به‌سزایی برای سایت خوب دارد و اگر می‌خواهید برند خود را معرفی کنید بهتر است یک لوگوی اختصاصی که بار معنایی خوبی دارد نیز برای خود داشته باشید. همانطور که گفتیم استفاده از ترکیب‌ رنگ‌های مناسب در سایت بسیار مهم است و باعث می شود کاربران مشتاق بازدید مداوم از سایت شما را داشته باشند؛

حتما از یک کارشناس گرافیک برای انتخاب صحیح رنگ برای ظاهر سایت خود مشورت بگیرید. قالب سایت بهتر است فقط سه رنگ اصلی داشته باشد و تصاویر محتواها نیز دارای هارمونی رنگ ویژه و یک‌دست خود باشند.

نکته دیگر این است که صفحات سایت واضحی طراحی کنید که کاربران بتوانند به‌سادگی به هر صفحه دسترسی پیدا کنند و مشکلی با برقراری ارتباط نیز نداشته باشند.

رابط کاربری زیبا و ساده یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • استفاده از هارمونی و ترکیب رنگ مناسب و جذاب؛
  • استفاده از فونت مناسب و خوانا؛
  • استفاده از لوگوی پرمعنا؛
  • استفاده از سه رنگ اصلی در قالب سایت؛
  • طراحی صفحات سایت راحت و قابل دسترس.

۲. استفاده از دکمه شبکه‌های اجتماعی

امروزه کاربران شبکه‌های اجتماعی بسیار افزایش پیدا کرده است. اگر قصد دارید دیده شوید حتما در صفحات سایت خود از دکمه‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید تا افراد به کمک این دکمه‌ها مطالب شما را در شبکه‌های مختلف از جمله: فیسبوک، اینستاگرام، پینترست، آپارات، یوتیوب و لینکدین به اشتراک بگذارند.

فراموش نکنید استفاده از شبکه‌های اجتماعی با هدف لینک‌سازی خارجی بسیار در بهینه‌سازی صفحات شما کاربردی خواهد بود. این دکمه‌ها را با گرافیک شیک و زیبا در سایت خود قرار دهید و کاربران را دعوت به اشتراک‌گذاری کنید.

به‌کارگیری از دکمه شبکه‌های اجتماعی یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • دکمه‌های جذاب با گرافیک خارق‌العاده برای صفحات خود طراحی کنید.

۳. استفاده از فایل تصاویر کم‌حجم

تصاویر با حجم بالا سرعت بارگذاری سایت را کاهش می‌دهند و به ما اعتماد کنید هیچ کاربری حوصله ندارد برای بارگذاری کامل سایت بیشتر از 40 ثانیه صبر کند! سعی کنید حجم تصاویر سایت خود را تا حد ممکن کاهش دهید و فراموش نکنید تصاویر کم‌حجم در سئو و بهینه سازی سایت نیز تأثیر دارند.

استقاده از فایل تصاویر کم‌حجم یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • از تصاویر کم‌حجم برای افزایش سرعت بارگذاری و سئو استفاده کنید.

۴. انتشار محتوای مناسب با حوزه کاری

محتواهای متناسب با حوزه کاری خود و با در نظر گرفتن درک کاربران تولید کنید. قبل از اینکه شروع به تولیدمحتوا برای سایت خود کنید بهتر است با حوصله و دقیق شروع به بررسی محتواهای سایت‌های رقیب کنید و بفهمید آنها چه چیزهایی را دست کم گرفته‌اند؟

شما با یافتن این موارد می‌توانید چندین قدم از بقیه جلوتر باشید.

اگر سایت شما در حوزه فروشگاهی فعالیت می‌کند حتماً تمامی مشخصات و توضیحات مرتبط با محصولات را به‌طور دقیق بنویسید و از تصاویر باکیفیت و مطابق با محصولات استفاده کنید.

سعی کنید به‌صورت تمام‌وکمال حوزه کاری خود را توضیح دهید تا کاربران را تحت تأثیر قرار دهید و وارد رتبه‌های برتر موتورهای جستجو شوید.

انتشار محتوای متناسب با حوزه کاری یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • محتواهای مرتبط و مناسب با کار خود داشته باشید و وارد حاشیه نشوید.

۵. ساخت صفحه تماس

داشتن صفحه تماس یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک سایت خوب است. مشتریان و کاربران شما باید با خیال راحت و در مواقع لازم بتوانند به‌راحتی با شما تماس بگیرند.

یک صفحه تماس که شامل اطلاعاتی مثل: شماره تماس ثابت یا تلفن همراه، آدرس ایمیل فعال، آی دی شبکه‌های اجتماعی داشته باشید و به‌طور منظم با کاربران خود در تعامل باشید. این تعاملات باعث جلب اعتماد افراد می‌شود. شما می‌توانید اطلاعات سایت و کسب‌وکار خود را روی نقشه گوگل نیز ثبت کنید.

ساخت صفحه تماس یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • صفحات تماس باعث جلب اعتماد کاربران و ارتباط آسان با شما می‌شود.

۶. ایجاد امنیت مناسب

امنیت سایت
امنیت سایت

حفظ و محافظت از اطلاعات کاربران سایت شما یکی از وظایف‌تان است. سعی کنید گواهی ssl برای دامنه سایت خود تهیه کنید و از همه مهمتر به تأمین امنیت سایت خود توجه داشته باشید.

اگر سایت وردپرسی دارید از افزونه‌های مرتبط با امنیت استفاده کنید و به‌طور ماهانه امنیت سایت‌تان را با کمک کارشناس مربوط بررسی کنید و مشکلات را حل کنید. هیچ فردی مایل به افشای اطلاعات حریم شخصی‌اش نیست.

ایجاد امنیت سایت یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • حریم شخصی مخاطبان سایت خود را تأمین کنید.

۷. قابلیت دسترسی سایت روی دستگاه‌های هوشمند

قابلیت ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن سایت یکی از موجبات اصلی در دنیای دیجیتال است. سایت شما باید به‌راحتی بتواند روی تمامی دستگاه‌های هوشمند به نمایش درآید و کاربران مشکلی با این موضوع نداشته باشند.

اطمینان حاصل کنید که از قالب‌های ریسپانسیو استفاده کنید و در صورت وجود مشکل حتماً آن را رفع کنید. امروزه بیشتر افراد از گوشی هوشمند برای وب‌گردی و… استفاده می‌کنند.

واکنش‌گرا بودن یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • نمایش سایت روی انواع دستگاه‌های هوشمند بسیار ضروری است.

۸. برقراری ارتباط با کاربران

دیدگاه‌های کاربران را بی‌پاسخ نگذارید، باکس صحبت در سایت تعبیه کنید و به آنها مشاوره آنلاین دهید، اگر قصد برقراری ارتباط با شما را داشتند این قضیه را جدی بگیرید و برای ارتباط با آنها وقت بگذارید.

اگر با دیدگاه‌های منفی مواجه شدید به‌هیچ‌عنوان واکنش بدی نشان ندهید و از افراد تشکر کنید که نظرات و انتقادات خود را با شما در میان گذاشته‌اند. فراموش نکنید که یک صفحه برای پاسخ به سؤالات رایج و متداول طراحی کنید و کار مخاطبان را راحت کنید. شاید بعضی از کاربران شما خجالتی و کم‌رو باشند.

ارتباط با کاربران یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • به سؤالات و دیدگاه‌های کاربران پاسخ دهید و با آنها ارتباط برقرار کنید.

۹. انتخاب دامنه مناسب

دامنه شما اسم برند شما است. سعی کنید نامی انتخاب کنید که به‌راحتی از ذهن افراد پاک نشود. اگر قصد و هدف شما این است که فقط برای کشور ایران در دسترس باشید از دامنه .ir و اگر قصد دیده شدن در سطح جهان را دارید از دامنه .com استفاده کنید و برای سئو کردن دامنه‌تان تمام تلاش خود را به‌کار بگیرید.

داشتن دامنه مناسب و خاص یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • دامنه شما برند شماست در انتخاب آن دقت کنید تا همیشه در ذهن افراد باقی بمانید.

۱۰. داشتن نقشه سایت یا sitemap

نقشه سایت یا سایت مپ باعث می‌شود که موتورهای جستجو به آسانی صفحات سایت شما را شناسایی و ایندکس کنند. صفحاتی که می‌خواهید ایندکس شوند را حتماً در نقشه سایت خود وارد کنید.

تدوین سایت مپ یک سایت خوب به‌صورت خلاصه:

  • لازم است که خزنده‌های موتورهای جستجو به صفحات شما دسترسی پیدا کنند.

سخن پایانی

ما در این محتوا سعی کردیم تا شما را با ویژگی‌های اساسی یک سایت خوب آشنا کنیم. شما به کمک این موارد می‌توانید به بهترین شکل ممکن در بستر اینترنت دیده شوید و بدرخشید.

شما بگویید

آیا سایت اختصاصی برای خود دارید؟ از نظر شما یک سایت خوب شامل چه ویژگی‌های می‌شود؟ چه تجربه‌ای در زمینه ایجاد یک سایت خوب دارید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و مخاطبان عزیز ما در قسمت «دیدگاه‌ها» به اشتراک بگذارید.

منبع
c-sharpcornerideasonpurpose

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا