بهترین قالب وردپرس چیست؟ این سوالی است که همیشه هنگام طراحی یک سایت با وردپرس، ممکن است از خودتان بپرسید. در واقع با توجه به اینکه تعداد قالب های وردپرسی خیلی زیاد است، انتخاب یک قالب مناسب و کاربردی کارِ سادهای نیست. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم یک مقاله بسیار جامع و کامل درباره “بهترین قالب های وردپرسی” در مجله گوگ منتشر کنیم و یکبار برای همیشه به این سوال پاسخ دهیم.
توجه: ممکن است در بخشهای مختلف این مقاله از کلمات دیگری مانند “پوسته وردپرس” بهجای “قالب وردپرس” استفاده شود؛ این دو کلمه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و توسط سایتهای فارسی معمولا به این دو شکل ترجمه شدهاند. (قالب وردپرس و پوسته وردپرس، معادل فارسی عبارت “WordPress Theme” هستند.)
آنچه میخوانید:
چگونه بهترین قالب وردپرس دنیا را شناسایی کنیم؟
برای اینکه بتوانید بهترین قالب های وردپرس دنیا را شناسایی کنید، به چند روش میتوانید اقدام کنید که در ادامه هر کدام از آنها را معرفی کردهایم.
- مشورت با افراد متخصص: استفاده از تجربه دیگران، کمک بزرگی در انتخاب قالب وردپرس به شما میکند. ولی باید به دنبال تجربه افراد متخصص باشید! برای مثال اگر فردِ متخصصی را در زمینه طراحی سایت با وردپرس میشناسید، بهتر است که با آن صحبت کنید و درباره انتخاب بهترین پوسته وردپرس، با آن مشورت کنید.
- بررسی پرفروشترین قالب های دنیا: با مراجعه به سایت ThemeForest میتوانید فیلتری را اعمال کنید که پرفروشترین پوستههای وردپرس به شما نمایش داده شود. این هم یک روش کاربردی برای انتخاب بهترین قالب های وردپرسی است. البته باید قالبی که انتخاب میکنید با موضوع سایت شما مطابقت داشته باشد.
- آنالیز قالب های مختلف: شما میتوانید برخی از موارد بسیار مهم را در هر قالب بررسی کنید و سپس بهترین گزینه را انتخاب نمایید. مهمترین مواردی که در انتخاب قالب باید به آنها توجه داشته باشید شامل: «واکنشگرایی، راستچین بودن، سازگاری با افزونههای مختلف، قابلیت سفارشیسازی بالا و امنیت بالا» میشوند.
در حال حاضر این مقالهای که توسط مجله گوگ نوشته شده، تلفیقی از 3 روش بالا است که خدمت شما عزیزان معرفی کردیم. یعنی ما برای معرفی بهترین قالب های وردپرس در دنیا، با افراد متخصص و حرفهای در زمینه طراحی سایت با وردپرس صحبت کردیم و همچنین لیست پرفروشترین پوستههای وردپرس را در سایت ThemeForest چک کردیم؛ علاوهبر همه این موارد، آنالیز دقیقی بر روی قالبها داشتهایم که بتوانیم بهترین گزینهها را برای طراحی سایت خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.
بهترین پوسته وردپرس برای سایت فروشگاهی
ابتدا میخواهیم بهترین قالب های وردپرسی را معرفی کنیم که برای ساخت و راهاندازی یک سایت فروشگاهی مناسب هستند. در کل فرقی ندارد که میخواهید چه نوع فروشگاهی را در بستر اینترنت راهاندازی کنید، با کمک این قالبها هر مدل سایت فروشگاهی را به راحتی میتوانید طراحی کنید و سپس به کسب درآمد بپردازید.
1- قالب فروشگاهی وودمارت (Woodmart)
به جرات میتوان گفت که یکی از قدرتمندترین پوستههای وردپرسی برای طراحی سایت فروشگاهی، قالب وودمارت است. نکته بسیار جالب درباره قالب وودمارت این است که با صفحهسازهای محبوب وردپرس مثل ویژوال کامپوسر و المنتور، سازگاری کامل دارد و شما به دلخواه خودتان میتوانید هر کدام از این صفحهسازها را انتخاب کنید. بدون شک با کمک Woodmart میتوانید هر فروشگاه اینترنتی که نیاز دارید را خیلی جذاب و حرفهای طراحی کنید.
ما همیشه به طراحان سایت پیشنهاد میکنیم که برای طراحی و ساخت سایتهای فروشگاهی در ابتدا از قالب وودمارت استفاده کنند. چرا که وودمارت بسیار انعطافپذیر است و دستان شما را برای طراحی هر نوع فروشگاهی باز نگه میدارد. با توجه به بررسیهای انجام شده، قالب وودمارت از نظر سئو و ریسپانسیو بودن، عملکرد بسیار فوقالعاده و قابل توجهی را دارد.
2- قالب فروشگاهی فلتسام (Flatsom)
فلتسام، نام یکی دیگر از پوستههای وردپرسی است که برای طراحی و ساخت فروشگاههای اینترنتی پیشنهاد میشود. یکی از تفاوتهای اصلی قالب فلتسام با قالب وودمارت، این است که فلتسام دارای صفحهساز اختصاصی خودش است و شما نمیتوانید از افزونههای صفحهساز دیگر مثل المنتور یا ویژوال کامپوسر استفاده کنید.
البته ناگفته نماند که صفحهساز اختصاصی قالب فلتسام بسیار قدرتمند است و با کمک آن میتوانید سایتهای بسیار خوبی را طراحی کنید؛ ولی اگر شما میخواهید از صفحهساز المنتور یا ویژوال کامپوسر استفاده کنید، بدون شک باید به سمت قالب وودمارت بروید.
بهترین پوسته وردپرس برای سایت شرکتی
تاکنون با بهترین قالب های فروشگاهی وردپرس آشنا شدید و اکنون قصد داریم که به معرفی بهترین قالب های شرکتی وردپرس بپردازیم. در کل قالب های شرکتی، همان قالب های چند منظوره هستند که برای طراحی سایتهای مختلف میتوان از آنها استفاده کرد. (در ادامه با قالب های چند منظوره شما را بیشتر آشنا میکنیم)
1- زفایر و ایپمرزا، بهترین قالب های شرکتی وردپرس
قالب وردپرس زفایر و ایمپرزا، هر دو توسط شرکت UpSolution ساخته شدهاند و از نظر عملکرد بسیار شبیه به هم هستند و تفاوت خاصی ندارند. در واقع شرکت UpSolution ابتدا قالب زفایر را به بازار ارائه کرد که به هیچ عنوان عملکرد خوبی نداشت و نتوانست کاربران را راضی نگه دارد. به همین دلیل UpSolution تصمیم گرفت که قالب را بهبود دهد و یکبار دیگر این قالب را با نام ایمپرزا ارائه دهد. در حال حاضر قالب زفایر و قالب ایمپرزا تبدیل به بهترین قالب های شرکتی وردپرس شدهاند.
هر دو قالب یک صفحهساز کاملا اختصاصی دارند، ولی با این حال با افزونه صفحهساز ویژوال کامپوسر هم سازگاری کامل دارند که شما میتوانید بهترین سایتها را با کمک آن طراحی کنید. متاسفانه تنها موضوعی که باعث میشود برخی کاربران از خرید قالب زفایر و ایمپرزا منصرف شوند، عدم سازگاری با صفحهساز محبوب المنتور است که امیدواریم شرکت UpSolution در آیندهای نزدیک هر دو قالب را با المنتور سازگار کند.
2- قالب وردپرس سون یا هفت (The 7)
قالب سون یا قالب هفت، دومین قالب پرفروش جهان در سایت ThemeForest است. یکی از مزایای قالب The 7 که بسیاری از طراحان سایت را ترغیب به خرید میکند، سازگاری با صفحهسازهای محبوب وردپرس است. یعنی قالب سون با صفحهساز ویژوال کامپوسر و المنتور سازگاری کامل دارد و شما به راحتی میتوانید از صفحهساز دلخواه خود بر روی این قالب استفاده کنید.
بعد از قالب زفایر و ایمپرزا، یکی از بهترین گزینهها برای طراحی سایتهای شرکتی، استفاده از قالب هفت میباشد. البته اگر شما میخواهید صفحات سایت خود را با کمک افزونه المنتور طراحی کنید، پیشنهاد اول ما به شما استفاده از قالب سون است. چون که زفایر و ایمپرزا با المنتور سازگاری ندارند، ولی قالب The 7 سازگاری کاملی با المنتور دارد و شما میتوانید هر نوع سایتی را به صورت حرفهای طراحی کنید.
3- قالب وردپرس بی تم (Be Theme)
بی تم (Be Theme) یکی دیگر از قالب های شرکتی وردپرس است که با کمک آن میتوانید سایتهای بسیار خوبی را طراحی کنید. این قالب یک صفحهساز اختصاصی دارد و البته با صفحهساز المنتور هم سازگاری کامل دارد. نکته قابل توجه درباره قالب بی تم این است که بیشاز 650 دموی آماده دارد. یعنی شما میتوانید با توجه به نیاز خود، هر یک از دموهای این قالب را استفاده کنید و فقط فرایند فارسیسازی را انجام دهید.
یکی از دلایل محبوبیت قالب Be Theme همین است که دموهای بسیار زیادی را در اختیار طراحان سایت قرار میدهد و کار آنها را برای طراحی صفحات مختلف سایت، آسان میکند. با کمک دموها دیگر نیازی نیست که زمان خیلی زیادی را برای طراحی صفحات سایت اختصاص دهید، تنها با یک کلیک میتوانید دموی مورد نظر خود را درونریزی کنید.
بهترین پوسته وردپرس برای سایت خبری و مجلهای
حالا که با بهترین قالب های فروشگاهی و شرکتی آشنا شدید، وقت آن فرا رسیده که به سراغ بهترین قالب های خبری و مجلهای برویم. شما برای ایجاد یک وبلاگ، پایگاه خبری یا نشریه اینترنتی، نیاز دارید که از بهترین قالب های خبری و مجلهای استفاده کنید.
1- قالب خبری و مجلهای جنه (Jannah)
در حال حاضر قالب جنه بهترین گزینه برای طراحی و ساخت سایتهای خبری و مجلهای محسوب میشود. جنه به طرز عجیبی از نظر سرعت و سئو، عملکرد فوقالعاده و بینظیری دارد که واقعا توجه شما را جلب میکند. قالب Jannah آنقدر قدرتمند است که در حال حاضر بزرگترین سایتهای جهان نیز بخش وبلاگ خود را با همین قالب جنه طراحی و ساختهاند.
حتی در زبان فارسی نیز سایتهای بزرگی هستند که بخش بلاگ سایت خود را با کمک قالب جنه طراحی کردهاند. برای مثال در حوزه وب، سایتهای بزرگ هاستینگ مثل نت افراز و میزبان فا، بخش وبلاگ خود را با کمک همین قالب جنه طراحی کردهاند. در زمینه ارز دیجیتال نیز سایتهای بزرگ فارسی زبان مثل والکس، بخش وبلاگ خود را با Jannah راهاندازی کردهاند.
2- قالب خبری و مجلهای جی نیوز (JNews)
بعد از قالب جنه، گزینه فوقالعادهای که برای طراحی و ساخت سایتهای خبری و مجلهای میتوانیم به شما معرفی و پیشنهاد کنیم، قالب جی نیوز است. ویژگی اصلی و بزرگ جی نیوز این است که با صفحهسازهای برتر وردپرس مثل ویژوال کامپوسر و المنتور سازگاری بسیار خوبی دارد. همین ویژگی در قالب جی نیوز به شما کمک میکند که بتوانید یک سایت خبری و مجلهای بسیار جذاب و گرافیکی طراحی کنید.
تفاوت اصلی قالب های جی نیوز و جنه در همین صفحهسازها است. قالب جنه را که در بخش قبلی معرفی کردیم، تنها از صفحهساز اختصاصی خودش پشتیبانی میکند و به هیچ عنوان با صفحهسازهای مطرح دیگر مثل المنتور یا ویژوال کامپوسر سازگاری ندارد. نکته قابل توجه این است که صفحهساز اختصاصی قالب جنه دست شما را برای طراحی گرافیکی باز نگه نمیدارد؛ بنابراین اگر میخواهید یک سایت خبری و مجلهای داشته باشید گرافیک بالایی دارد، پیشنهاد اول ما جی نیوز است. اما اگر نسبت به گرافیک سایت حساس نیستید، بدون شک پیشنهاد ما به شما قالب جنه میباشد.
بهترین پوسته وردپرس برای سایت آموزشی
افرادی که تمایل دارند سایتهای آموزشی راهاندازی کنند، به راحتی میتوانند از قالب های مخصوص وردپرس برای سایت آموزشی استفاده کنند. البته با توجه به صحبتهای انجام شده با متخصصان مختلف، در کل قالب های آموزشی عملکرد حرفهای و خوبی ندارند. در واقع بهتر است که از یک قالب وردپرسی چند منظوره مثل زفایر یا ایمپرزا استفاده کنید و در کنار آنها از بهترین افزونههای آموزشی وردپرس مثل لرن دش استفاده نمایید. با این حال ما برای علاقهمندان به طراحی سایت آموزشی، چند قالب برتر را در این زمینه معرفی میکنیم که به راحتی بتوانید از آنها استفاده کنید.
1- قالب آموزشی اجوما یا ادوما (Eduma)
در حال حاضر یکی از بهترین قالب های وردپرسی برای طراحی و ساخت سایت آموزشی، پوسته اجوما یا ادوما میباشد. نکته قابل توجه این است که قالب Eduma پرفروشترین قالب آموزشی در سایت تم فارست (ThemeForest) میباشد و از این جهت میتوان گفت که قالب ادوما بسیار پرطرفدار است. قالب قدرتمند اجوما با بهترین صفحهسازهای وردپرس مثل ویژوال کامپوسر و المنتور هم سازگاری کامل دارد که شما میتوانید از آنها برای طراحی هرچه زیباتر صفحات سایت خود استفاده کنید.
از جمله مهمترین ویژگیهای قالب Eduma میتوان به «افزودن دورههای آموزشی، افزودن درس به دوره آموزشی، قابلیت برگزاری آزمون برای دانشجویان دوره، قابلیت ارائه مدرک به دانشجویان» اشاره کرد.
2- قالب آموزشی استادیار (Studiare)
یکی دیگر از قالب های آموزشی وردپرس که در ایران طرفداران زیادی دارد و بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، پوسته استادیار است. به جرات میتوان گفت که استادیار قالب بسیار قدرتمندی میباشد، ولی تنها مشکلی که دارد، عدم بروزرسانی از سمت سازنده قالب است. همین موضوع باعث شده که ما این قالب را به عنوان یک قالب حرفهای و مناسب در زمینه ساخت سایت آموزشی، پیشنهاد نکنیم.
با این حال اگر آپدیت بودن قالب برای شما اهمیت زیادی ندارد، پیشنهاد میکنیم که یک بررسی بر روی این قالب داشته باشید. این قالب هم مثل اجوما با بهترین صفحهسازهای وردپرس مثل ویژوال کامپوسر و المنتور، سازگاری کامل دارد و شما به راحتی میتوانید زیباترین سایتها را در زمینه آموزشی، طراحی کنید.
بهترین پوسته وردپرس برای سایت پزشکی
بازارِ کارِ طراحی سایتهای پزشکی بسیار داغ شده است و به همین دلیل بسیاری از کاربران به دنبال خرید بهترین قالب های وردپرسی برای ساخت سایتهای پزشکی هستند. در حال حاضر قالب های پزشکی مختلفی وجود دارد که شما میتوانید از آنها استفاده کنید، ولی اینجا هدف ما این است که بهترین گزینهها را خدمت شما معرفی کنیم تا بتوانید حرفهایترین و جذابترین سایتهای حوزه پزشکی را طراحی کنید.
البته قابل ذکر است که قالب های پزشکی هم مانند قالب های آموزشی، عملکرد فوقالعادهای ندارند؛ پیشنهاد ما این است که در صورت امکان، از قالب های چند منظوره وردپرسی مثل زفایر و ایمپرزا استفاده کنید. لزوما نیاز نیست که شما برای طراحی این نوع سایتها از یک قالب مخصوص استفاده نمایید، چرا که واقعا این قالبها از عملکرد خوبی برخوردار نیستند؛ شما فقط به یک قالب چند منظوره + افزونه نوبتدهی نیاز دارید که بتوانید یک سایت پزشکی فوق خفن را طراحی کنید.
1- قالب وردپرس مدیکر (Medicare)
مدیکر، پرفروشترین قالب پزشکی در سایت تم فارست (ThemeForest) است. در حال حاضر یکی از بهترین گزینهها برای طراحی سایتهای پزشکی، کلینیکی و بیمارستانی، دقیقا همین قالب مدیکر میباشد. نکته بسیار مهمی که باید نسبت به آن توجه داشته باشید این است که پوسته مدیکر، از صفحهساز اختصاصی بولد بیلدر پشتیبانی میکند و شما قادر نیستید که از صفحهساز المنتور یا ویژوال کامپوسر برای طراحی صفحات سایت استفاده نمایید.
از جمله مهمترین قابلیتها و امکانات قالب Medicare میتوان به «اسلایدر قبل و بعد، رزرو نوبت، برنامه زمانی و همچنین امکان محاسبه قیمت» اشاره کرد. همه این ویژگیها به شما کمک میکنند تا بتوانید سایتهای فوقحرفهای و موفقی را در زمینه پزشکی، راهاندازی کنید.
2- قالب وردپرس مدیلینک (Medilink)
یکی دیگر از قالب های برتر و پرفروش در زمینه پزشکی، مدیلینک میباشد. نکته بسیار خوب و قابل توجهی که درباره قالب مدیلینک وجود دارد، این است که با صفحهساز محبوب المنتور، سازگاری کامل دارد و شما به راحتی میتوانید با کمک آن، تمامی صفحات سایت خود را طراحی کنید. در واقع برتری قالب مدیلینک نسبت به مدیکر دقیقا در همین صفحهسازش است.
قالب Medilink هم امکانات و قابلیتهای متعددی را در اختیار طراحان سایت قرار میدهد که میتوانند سایتهای خوبی را در زمینه پزشکی، بیمارستانی و کلینیکی، طراحی کنند و به کسب درآمد بپردازند. برای مثال از جمله ویژگیهای قالب قدرتمند Medilink را میتوان به «تخفیفات پلکانی، جدول زمانی وقت ملاقات، انتخاب دپارتمان و پزشک مورد نظر» اشاره کرد.
بهترین پوسته های چند منظوره وردپرس
برخی از قالب های وردپرسی، چند منظوره هستند؛ یعنی میتوانید این قالبها را برای طراحی و ساخت سایتهای مختلف استفاده کنید. برای مثال اکثر پوستههایی که برای راهاندازی سایتهای شرکتی استفاده میشوند، در واقع پوستههای چند منظوره هستند که برای طراحی و ساخت سایتهای مختلفِ دیگر هم میتوان از آنها استفاده کرد.
در حال حاضر همانطور که تا پیش از این گفته شد، ما پیشنهاد میکنیم برای طراحی و ساخت سایتهای آموزشی، پزشکی و حتی شخصی، از قالب های چند منظوره استفاده کنید. چرا که قالب های قدرتمند آموزشی، پزشکی و شخصی نداریم که شما بتوانید با خیال راحت از آنها استفاده کنید.
در قسمت زیر، بهترین قالب های وردپرس چند منظوره را مشاهده میکنید:
البته ممکن است کمی تعجب کنید که چرا این قالبها را معرفی کردهایم؛ زیرا در بخش قالب های شرکتی نیز دقیقا همین موارد را معرفی کردیم. در واقع این مواردی که خدمت شما عزیزان معرفی کردیم، با عنوان قالب های شرکتی و چند منظوره شناخته میشوند. یعنی برای سایتهای شرکتی هم میتوانید از همین موارد استفاده کنید.
سایر قالب های معتبر وردپرس
- قالب آوادا (Avada) – چند منظوره
- قالب انفولد (Enfold) – چند منظوره
- قالب دیوی (Divi) – چند منظوره
- قالب آسترا (Astra) – چند منظوره