آموزش طراحی سایت

نحوه ارائه پشتیبانی در طراحی سایت

آموزش پشتیبانی وب سایت بصورت گام به گام

project6

نحوه ارائه پشتیبانی در طراحی سایت

در این قسمت از فصل دوازدهم دوره آموزشی جامع و رایگان وردپرس، به یکی دیگر از موضوعات مهم در طراحی سایت یعنی پشتیبانی می­پرازیم. در ادامه درباره چگونگی خرید هاست، دامنه، قالب و افزونه ­ها و قیمت حدودی این ابزارها صحبت خواهیم کرد.

از نظر قانونی و مشتری مداری ارائه پشتیبانی به سایت­ هایی که طراحی می­کنید موضوع مهمی است. ارائه پشتیبانی سایت­ ها می­تواند انواع مختلفی داشته باشد. توجه به این مسائل باعث حس آرامش و رضایت برای شما به عنوان طراح سایت و همینطور مشتری خواهد داشت. مشتری ­های راضی بهترین تبلیغ برای کار شما هستند. اینان کار و خدمات شما را به دیگران معرفی می­کنند و همین باعث افزایش درآمد شما خواهد بود.

نحوه ارائه خدمات پشتیبانی

فرض کنید شما سایتی را برای یک فرد در هر زمینه شغلی یا خدماتی طراحی کرده­ اید. این فرد توانایی و تخصص شما در شناخت، نحوه کار و تعامل یا نگهداری سایت را ندارد. این شما هستید که باید راهکارهایی را به مشتری برای پیشبرد کارش ارائه دهید.

چند روش برای ارائه پشتیبانی سایت وجود دارد که در ادامه توضیح می­دهیم.

  • بدون پشتیبانی
  •  در این روش عملاً پشتیبانی برای سایت وجود ندارد. در این شرایط کارفرما ممکن است خودش به وردپرس و سایت آشنایی داشته باشد و کار را ادامه دهد. همچنین شما می­توانید توضیحاتی را در رابطه با نحوه کار با سایت در قالب یک ویدئو کوتاه آماده کنید و در اختیار مشتری قرار دهید. در این روش شما به عنوان طراح سایت، مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی سایت ندارید.
  • پشتیبانی بر اساس مبلغ و زمان مشخص در ابتدای قرارداد
  •  در این روش طراح سایت و کارفرما در ابتدای قرارداد، روی مبلغی به غیر از تعرفه طراحی سایت برای پشتیبانی به توافق می­رسند. مثلاً شما به عنوان طراح سایت، 6 ماه پشتیبانی سایت را در ازای مبلغی بر عهده می­گیرید. حتی می­توانید خدمات پشتیبانی را بطور رایگان به مشتری ارائه دهید. این کار می­تواند تبلیغی برای کار و خدماتی که ارائه می­کنید هم باشد و شما را نسبت به رقیبان جلوتر قرار دهد.
  • پشتیبانی جداگانه در انتهای قرارداد در صورت تمایل کارفرما
  •  این روش یکی از بهترین راه­های ارائه پشتیبانی سایت است. معمولاً در این روش هر دو طرف طراح سایت و کارفرما رضایتمند­تر هستند. در این روش پس از پایان طراحی سایت، در صورت توافق هر دو طرف، قرارداد پشتیبانی منعقد می­شود.
  • پشتیبانی بصورت پروژه­ای در زمان­های خاص: در روش پشتیبانی پروژه­ای، طراح سایت قبول می­کند که در صورتیکه سایت به مشکلی برخورد کرد، یا به­روزرسانی نیاز داشت و…، بصورت پروژه­ای این کارها را انجام دهید.

توجه داشته باشید پشتیبانی از سایت فقط به معنی رفع مشکلات احتمالی سایت نیست. بلکه به­روزرسانی وردپرس، قالب و افزونه­ها، بهبود سرعت و سئو سایت، نگهداری سایت و بسیاری موارد دیگر را شامل می­شود.

نحوه خرید هاست، دامنه، قالب و افزونه

روش استاندارد و صحیح برای استفاده از قالب­ ها و افزونه­ ها در دنیای وردپرس این است که شما به عنوان طراح سایت برای هر پروژه قالب و افزونه­ ها را خریداری کنید. هر قالب و افزونه ­ای که در شرکت­ ها و سایت­ های ایرانی ارائه می­شود، هزینه زیادی برای خرید و بومی ­سازی آن برای شرکت ارائه دهنده داشته است. اینکه یک بار قالبی خریداری شود و بارها برای سایت­ های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد کار درست و منصفانه­ ای نیست!

نکته دیگر موضوع پشتیبانی از محصولات است. شرکت­ ها فقط امکان ارائه خدمات پشتیبانی محصولات برای یک دامنه را دارند. به این معنی که اگر چنانچه یک قالب وردپرس روی دو دامنه استفاده شده باشد، شرکت پشتیبانی نمی­تواند به آن محصول برای هر دو دامنه خدمات بدهد.

نوشته های مشابه

از گفته­ های بالا اینطور نتیجه می­گیریم که همه ابزارهایی که برای طراحی سایت لازم است از جمله قالب و افزونه ­ها، می­بایست در حساب کاربری مشتری و با ایمیلی که کارفرما تعیین می­کند خریداری شود. این روش هم برای طراح سایت و هم برای کارفرما مناسب­تر است. برای مثال فرض کنید طراح سایت بنا به هر دلیلی قصد ادامه همکاری با کارفرما را ندارد. اگر طراح سایت با حساب شخصی خودش اقدام به خرید ابزارهای طراحی سایت کرده باشد، ادامه پایداری سایت وابسته به شخص طراح است. اما اگر ابزارها با حساب شخصی کارفرما تهیه شده باشد، کارفرما به راحتی می­تواند اطلاعات هاست، دامنه و… را در اختیار شخص جدید برای پشتیبانی سایت قرار دهد.

تعرفه ­های ابزارهای طراحی سایت

تعرفه ابزارهای طراحی سایت یعنی هاست، دامنه، قالب و افزونه­ ها جدای از تعرفه طراحی سایت محاسبه می­شود. کارفرما موظف است در ابتدای کار این هزینه­ ها را تأمین کند.

سایت­ های زیادی ابزارهای طراحی سایت را ارائه می­دهند که شما می توانید ابزارها را از سایت ها تهیه کنید. البته به یاد داشته باشید همیشه از سایت ­های معتبر که محصولات اورجینال ارائه می­دهند خرید کنید. شما می­توانید نسخه اورجینال و بومی­ سازی شده قالب و افزونه­ های مورد نیاز سایتی که قصد دارید طراحی کنید را با خیالی آسوده نسبت به اصالت و پشتیبانی همیشگی محصولات، از سایت ابزار وردپرس تهیه کنید.

خرید بهترین پوسته های وردپرسی فارسی

خرید افزونه­های اورجینال وردپرس

 همچنین در بخش خدمات، شرکت معتبر ارائه ­کننده هاست و دامنه معرفی شده است که می­توانید هاست و دامنه را از این شرکت تهیه کنید.

معرفی بهترین هاست وردپرس

 سایت ابزار وردپرس خدمات فروش و نصب گواهینامه SSL  هم ارائه می­دهد که در صورت نیاز می­توانید از این خدمات استفاده کنید.

خدمات فروش و نصب SSL

قیمت حدودی هر کدام از ابزارهای طراحی سایت را در ادامه مشاهده کنید.

  • قالب و افزونه ­های مورد نیاز (بین 300 هزار تومان تا چند میلیون تومان)
  • هاست (بین 100 تا 500 هزار تومان)
  • دامنه (بین 20 تا 500 هزار تومان)
  • گواهینامه SSL (بین 100 تا 300 هزار تومان)

در این جلسه در مورد روش­ های پشتیبانی سایت، ابزارهای اولیه و ضروری طراحی سایت و تعرفه خرید این ابزارها صحبت کردیم که امیدواریم برای آگاهی شما عزیزان مفید بوده باشد.

بازگشت به صفحه دوره آموزش طراحی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا