در این آموزش قصد داریم افزونه هایی که همراه قالب زفایر ارائه شده اند و در قسمت نصب قالب زفایر، با روش نصب قالب زفایر و افزونه های آن آشنا شدید، بررسی نماییم.
آنچه میخوانید:
افزونه های قالب زفایر
در پیشخوان وردپرس، زیرگروه افزونه هاßافزونه های نصب شده را انتخاب نموده تا همه افزونه هایی را که تاکنون نصب کردید مشاهده نمایید. در ادامه افزونه های نصب شده را بررسی میکنیم.
افزونه Akismet Anti-Spam، افزونه ضدهرزنامه میباشد که درج پیام های اسپم را در سایت محدود میکند. این افزونه برای سایت مفید و ضروری است.
افزونه Contact Form7 که در فارسی به آن فرم تماس7 نیز گفته میشود یک افزونه فرم ساز است. با توجه به افزونه فرم ساز قدرتمند Gravity forms، می توانید این افزونه را غیر فعال و حذف نمایید.
به یاد دارید که برای حالت تعمیر و بزودی سایت، افزونه Maintenance را نصب نمودیم. اگر به حال تعمیر در سایت نیاز ندارید، میتوانید افزونه Maintenance را حذف کنید.
وجود افزونه های غیرضروری در سرعت سایت تاثیرگذار است. با توجه به عدم نیاز به افزونه Sidebar Widgets by CodeLights، این افزونه را غیرفعال کرده و سپس حذف کنید.
افزونه Ultimate Addons for WPBakery Page Builder، امکاناتی را به افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر اضافه میکند که در ادامه طراحی سایت، به آنها نیاز داشته و مورد استفاده قرار میگیرند.
افزونه Upsolution Core بخشی از قالب زفایر را تشکیل میدهد و افزونه زیرساخت قالب زفایر است و برای ادامه کار ضروری است.
افزونه WooCommerce یک افزونه فروشگاه ساز است و برای ابتدای کار طراحی سایت به آن نیاز ندارید. آن را غیر فعال کنید.
افزونه فارسی ساز قالب زفایر، برای راستچین کردن قالب و افزودن فونت های فارسی به قالب زفایر استفاده میشود.
اسلایدر روولوشن یک افزونه قدرتمند برای ساخت اسلایدرهای حرفه ای و زیبا در سایت میباشد.
افزونه ویژوال کامپوزر، یک افزونه صفحه ساز حرفه ای است و برای ساخت و طراحی صفحه های سایت از این افزونه استفاده میشود.