در آموزش های گذشته، روش نصب افزونه های وردپرس را به شما آموزش دادیم. پس از تهیه افزونه ویژوال کامپوزر، این افزونه را نصب و فعال کنید. پس از فعال کردن افزونه، منوی ویژوال کامپوزر به پیشخوان وردپرس اضافه میشود. یادآوری میشود افزونه ویژوال کامپوزر به طور پیش فرض روی قالب زفایر که در سایت ابزار وردپرس به فروش میرسد وجود دارد.
آنچه میخوانید:
آموزش تنظیمات ویژوال کامپوزر
معمولاً صفحاتی از نوع برگه با افزونه های صفحه ساز طراحی میشوند و در پست تایپ هایی مثل نوشته ها، محصولات و … نیازی به استفاده از صفحه سازها نیست و محتوای آنها در یک قالب مشخص منتشر میشوند. حال چنانچه بخواهید برای نوشته های سایت نیز صفحه ساز ویژوال کامپوزر را فعال کنید، در پیشخوان وردپرس زیرگروه “ویژوال کامپوزر > نقش مدیر” را انتخاب کرده و منوی باز شونده پست تایپ ها را روی سفارشی قرار داده و گزینه هر کدام از پست تایپها که تمایل دارید صفحه ساز ویژوال کامپوزر برای آن فعال شود، انتخاب کنید.
ویرایشگر پیشفرض وردپرس، گوتنبرگ نام دارد. برای غیر فعال کردن این ویرایشگر، از مسیر “ویژوال کامپوزر> تنظیمات عمومی”، این ویرایشگر را غیر فعال کرده و ذخیره کنید.
شروع طراحی با صفحه ساز ویژوال کامپوزر
برای طراحی یک صفحه با ویژوال کامپوزر، از مسیر “برگه ها > افزودن برگه جدید” را انتخاب کرده و یک برگه جدید بسازید. همچنین میتوانید برگه هایی که قبلاً ایجاد کرده اید را در حالت ویرایش باز کرده و طراحی خود را شروع کنید.
در ویرایشگر صفحه برگه ها، دکمه ای به نام ویرایشگر پیشرفته وجود دارد که با کلیک روی آن صفحه ساز پیشرفته ویژوال کامپوزر برای طراحی صفحات سایت آماده میشود.
پس از کلیک روی ویرایشگر پیشرفته، صفحه به شکل زیر تغییر میکند. حال برای شروع کار با صفحه ساز ویژوال کامپوزر، دکمه افزودن المان را کلیک کنید.
اولین المانی که میبایست در صفحه اضافه شود، المان ردیف است. بنابراین ردیف را در صفحه افزودن المان انتخاب کنید. در واقع ردیف جایی است که محتواها به طور مرتب و جدا از هم قرار میگیرند. صفحه ای که برای سایتتان طراحی میک نید ممکن است شامل چند ردیف و هر ردیف دارای بلوک متن، تصویر، اسلایدر و … باشد.
پس از افزودن ردیف، صفحه به شکل زیر نمایش داده میشود. با کلیک روی علامت + که در وسط ردیف قرار دارد، المان محتوایی که میخواهید در این ردیف نمایش داده شود را انتخاب کرده و به ردیف اضافه کنید. محتوا ممکن است به صورت تصویر، متن، دکمه و … باشد.
در این قسمت به طور ابتدایی با صفحه ساز ویژوال کامپوزر در وردپرس آشنا شدید. در آموزش های بعد به طور جامع تری در مورد این افزونه و کاردکردها آن صحبت خواهیم کرد.